Speaker 2.0

De sleutel naar het vinden van oplossingen is wijsheid: gebruik alles dat je hebt. In plaats van je symptomen te onderdrukken, moet je ze accepteren, en er “het beste” van maken.

Yuri Abrahams z’n oudste zoon kreeg tijdens zijn zesde levensmaand een vaccinatie. Meteen na de vaccinatie stopte de linkerkant van zijn lichaam met werken, en stopte zijn lever. In het begin dacht hij dat hij ziek was, maar hij kwam erachter dat zijn zoon juist erg goed reageerde op iets wat zijn lichaam niet wilde. De linkerkant van zijn lichaam en zijn lever stopten automatisch omdat ze veel te hard  aan het werken waren zodat zijn hart niet beschadigd zou raken, wat nog ergere gevolgen had kunnen hebben.

Als we symptomen zouden zien als manieren waarop we gezond zouden worden, zouden we geen dag meer ziek zijn.

Er is een veel groter doel dan je op het eerste gezicht zou denken. Bijvoorbeeld de griep. Symptomen van de griep zijn koorts, rillingen, keelpijn, loopneus, en vermoeidheid. Maar wat als dit geen symptomen zijn? De griep is een virus. De manier van het lichaam om van de griep af te komen is door het lichaam erg te verwarmen: koorts. De enige manier waarop het lichaam dit kan doen is dmv rillingen. Met deze rillingen moet je op de een of andere manier van de afvalstoffen af komen (keelpijn, loopneus). Om dit te kunnen doen is er erg veel energie nodig( vermoeidheid). Dus deze symptomen worden niet veroorzaakt door de griep, maar om de griep te bestrijden.

We proberen altijd symptomen individueel te behandelen, maar dit zouden we niet moeten doen omdat deze symptomen eigenlijk de behandeling al zíjn. Ziek zijn is niet weten wat je goed moet doen, maar weten wat je fout moet doen.

Dus we zouden niet tegen ons lichaam moeten vechten, omdat het doet wat voor ons het beste is, zelfs als dit niet altijd zo voelt.